POZDRAV ZIMI in PRAZNIK LUČI 2023

Občina Postojna, Vrtec Postojna, Glasbena šola Postojna, Osnovna šola Antona Globočnika Postojna, Osnovna šola Miroslava Vilharja, SGLZŠ in Šolski center Postojna so včeraj soustvarili pravljičen popoldan.

Tradicionalna prireditev, Pozdrav zimi in praznik luči, ki nas že več kot desetletje vedno znova očara s svojo čarobnostjo, je tudi letos združila mnoge izvajalce, ki so obiskovalcem pričarali čudovito praznično vzdušje. Idejna vodja in koordinatorka prireditve je bila tudi letos Vlasta Brecelj Črnič.

V parku pri SGLZŠ na Tržaški cesti in Titovem trgu smo lahko srečali palčke Gozdarčke, klovneso, mojstra božičnih ceremonij na hoduljah, snežinke, palčke… Snežna vila, Damjana Golavšek, nas je popeljala mimo nastopajočih: nastop z lajno in klarinetom, ustvarjanje z gongom, nastop z inštrumenti, Do-Re-Mi življenja, vokalna skupina Elum, dekliški pevski zbor Mavrica, Zimski zborček, Otroški pevski zbor iz OŠ Antona Globočnika, skupina Snežinke iz OŠ Miroslava Vilharja, vrtčevski zborček.

Naj bodo vsi ti radostni trenutki, ki jih skupaj doživljamo v našem kraju, prijetna popotnica za praznično vzdušje v zadnjih dneh tega leta.


vir: https://www.postojna.si/objava/860090
avtor članka: Doris K.H.
Dostopnost