TEK DRUŽIN

V vrtcu Postojna se je odvila dobrodelna prireditev Tek družin. Straši so se skupaj z otroki zbrali na igrišču pred A oddelkom, kjer so se prijavili na tek in s startnino darovali v Sklad  Vrtca Postojna. Vse zbrane tekače je pozdravila v. d. ravnateljica Elizabeta Zgonc, teh je bilo kar 357.  Sledilo je športno ogrevanje in razgibavanje pod vodstvom Tine Oberstar, Jerneja Klemenaka in Matjaža Čelharja.

Pričetek teka je označil zvočni signal in starejši otroci so se prvi podali v tek. V ozadju pa so jim pridno sledili mlajši otroci s starši. Ob poti so strokovne delavke otoke spodbujale in motivirale z različnimi rekviziti. Otroci so pritekli na cilj na Titov trg in odšli po zasluženo medaljo. Vsi otroci so se je razveselili in jo ponosno pokazali staršem in drugim.

Po končanem teku, so bile pripravljene še dodatne gibalne aktivnosti. Otroci so svoje sposobnosti lahko poizkusili v ciljanju stožcev z obroči, poligonu, igri s padalom in še v drugih zanimivih dejavnostih.

Na dogodek je prišlo 100 družin in skupaj so prispevali za Slad Vrtca Postojna 286 evrov. Držimo pesti, da bi se nas naslednje leto še več udeležilo, saj smo neizmerno uživali in naredili nekaj dobrega za svoje zdravje.

Dostopnost