NAZAJ V VRTEC…

Spoštovani starši,

 v prilogah vam posredujemo:

  • OBRAZEC O VKLJUČITVI OTROKA V VRTEC V ČASU OD 18. 5. DO 31. 5. 2020, ki ga do torka, 12. 5. 2020 do 13. ure pošljete vaši vzgojiteljici preko eAsistenta,
  • IZJAVO STARŠEV PRED VSTOPOM OTROKA V VRTEC, ki ga do torka, 12. 5. 2020 do 13. ure pošljete vaši vzgojiteljici preko eAsistenta. POUDARJAMO, DA V VRTEC PRIPELJITE LE ZDRAVE OTROKE.
  • dokument RS Ministrstva za zdravje, razširjen strokovni kolegij za pediatrijo z dne 30. 4. 2020 ter
  • higienska priporočila za Vrtec Postojna v času COVID-19.

Pozivamo vas, da si gradivo temeljito  preberete ter se na podlagi le-tega odločite ali boste otroka ponovno vključili v vrtec. Ob enem vas seznanjamo tudi, da je ob ponovnem odprtju vrtca tveganje za prenos okužbe z virusom SARS-CoV-2   večje, zato se v primeru, da ima vaš otrok ali kdo od članov vaše družine zdravstvene omejitve, o ponovni vključitvi posvetujte z izbranim zdravnikom.

Prosimo vas za hiter odziv (do 12. 5. 2020 do 13. ure), saj moramo število prijavljenih otrok sporočiti Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport ter organizirati vse potrebno za ponovno odprtje.

V kolikor se vam postavi kakšno vprašanje, se preko eAsistenta obrnite na vzgojiteljico vašega otroka.

S skupnimi močmi se potrudimo, da bo po naših hodnikih in igralnicah ter na igriščih ponovno slišati brezskrben otroški smeh.

Lepo vas pozdravljam,

 

ravnateljica

Elizabeta ZGONC, mag. prof. inkluz. ped.

l.r.

Dostopnost