NOČ V VRTCU

Zakaj bi vedno noč prespali doma? Barčice so se opogumile in prišle v petek popoldne nazaj v vrtec. Pričakalo jih je pismo, v katerem jih je Zmajček najprej pozdravil in jim zaželel mirno noč. Da pa ne bi bilo otrokom dolgčas jim je pripravil različne naloge. Vsako nalogo so morali poiskati z lučkami na različnih oddelkih našega vrtca.

Na E oddelku smo se igrali gibalno igrico Zmaji v luknjo, na F oddelku telovadili Zmajevo vadbo, na C oddelku smo Zmajčku zapeli zmajevo pesem (upamo, da nas je slišal…), na D oddelku smo Zmajčku narisali risbico in se vsi podpisali, na H oddelku smo poiskali usb ključek, ki ga je Zmajček zelo dobro skril…  Ker so otroci vse naloge opravili tako kot je bilo treba, so na ključku našli presenečenje – risanko o zmajčku. Preden smo si jo v telovadnici ogledali so otroci pojedli večerjo (palačinke z marmelado – njami) ter se preoblekli v pižame. Po čudoviti risanki smo si umili zobke, zlezli v spalne vreče in ob pravljici o zmaju mirno zaspali.

Zjutraj smo se zbudili v lep soboten dan in se veselili srečanja s starši. Bilo je zelo lepo in želeli bi si, da bi lahko še kdaj prespali v vrtcu.

 

Z Barčicami sta prespali Tanja in Bojana

Dostopnost